Pe ea o ştie o ţară întreagă, dar pe fiul ei l-a ţinut departe de ochii presei! L-am găsit pe băiatul GETEI din „Liceenii”!

Pe ea o ştie o ţară întreagă, dar pe fiul ei l-a ţinut departe de ochii presei! L-am găsit pe băiatul GETEI din

Cesonia Postelnicu a devenit una dintre cele mai îndrăgite actriţe, odată cu rolul Getei din „Liceenii”. Puţini sunt însă cei care ştiu cum arată fiul acesteia, Matei, în vârstă acum de 17 ani.

În 2011, la aproape şase ani de la divorţ, fostul soţ al actriţei a chemat-o în instanţă pentru a obţine custodia băiatului pe care îl au împreună, în vârstă atunci de 12 ani. Emilian Simion credea că poate să-i ofere o educaţie şi o situaţie materială mai bună fiului sau, pentru că „Geta” are dificultăţi financiare.

Aşa arată băiatul Getei din ”Liceenii”.
Aşa arată băiatul Getei din ”Liceenii”.
Matei a rămas în grija Cesoniei Postelnicu o data cu pronunţarea divorţului, în anul 2005, iar tatăl a fost obligat la plata unei contribuţii lunare de 400 de lei. „Geta” s-a căsătorit cu Emilian în anul 1997, iar problemele din cuplu s-au acutizat cu trecerea timpului, foştii soţi punându-le pe seama diferenţelor dintre ei, „eu lucrând în domeniul artistic, iar pârâtul în domeniul economic”, aşa cum a scris actriţa în cererea de divorţ.

Anii au trecut iar Matei s-a transformat într-un adolescent atrăgător ce îi seamănă leit mamei lui, Cesonia Postelnicu. Dovada stă în imaginile pe care tânărul le-a făcut publice pe contul de socializare.

SURSA: http://www.cancan.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*