Planul secret pus la cale de Anda Adam si de Andrei Stoica cand s-au revazut dupa Exatlon! Ce vor spune partenerii lor de viata cand vor afla

Anda Adam si Andrei Stoica s-au revazut la o zi de la intoarcerea in tara a sportivului de la Exatlon. Cei doi au petrecut o seara frumoasa, alaturi de membrii familiei lor si au pus la cale un plan secret.

Anda Adam si Andrei Stoica au fost apropiati in timpul competitei Exatlon, unde ambii au luptat in echipa faimosilor, iar prietenia lor a depasit granita concursului. (Andrei Stoica si Anda Adam, impreuna de 8 martie)

Cei doi se cunosc foarte bine, au o relatie bazata pe incredere si respect si, asa cum este si firesc si familiile lor s-au apropiat cand ei se aflau in Republica Dominicana.

Asa se faca ca, de 8 Martie, la o zi dupa ce revenise in tara de la Exatlon, Anda Adam a mers in vizita acasa la Andrei Stoica, alaturi de sotul, Sorin Andrei si fetita ei, Evelin.

n timpul unui live facut pe Instagram, mai in gluma, mai in serios, cei doi Anda Adam si Andrei Stoica au pus la cale un planul secret care, culmea! Ii vizeaza pe partenerii lor de viata.

Planul secret pus la cale de Anda Adam si Andrei Stoica. Ce faceau partenerii celor doi in timpul acesta.

“N-ar fi rau sa ii vedem pe Andra si pe Sorin in locul nostru la Exatlon. Sa mearga si ei cat am muncit noi acolo si ce am mancat. N-ar fi rau deloc! Nu cred ca se termina emisiunea asta dupa un sezon, asa ca cine stie…” a spus Anda Adam, in timp ce Andrei Stoica o aproba intru totul.

Noroc ca partenerii celor doi de viata, Sorin si Andra, nu au fost atenti la ce declara Anda Adam si Andrei Stoica in timpul live-ului lor. Sorin si Andra se aflau in living, aveau grija de cei trei copii, baieteii lui Andrei Stoica si fetita Andrei Adam si pregateau cina festiva, de bun venit, pe care urmau sa o serveasca impreuna.

sursa wowbiz.ro

Când se va întoarce Anda Adam pe scenă! Artista a spus totul după ce a fost operată în urma accidentării de la Exatlon

Anda Adam a trecut prin momente dificile după ce s-a accidentat la Exatlon, iar după revenirea în ţară, ea a fost operată.

Cu puţin timp înainte de a intra în sala de operaţii, Anda Adam a vorbit despre momentele pe care le trăieşte şi a dezvăluit că se va recupera rapid, într-o lună de zile, întrucât trebuie să fie cât mai activă.

”Da, mi-e puţin teamă, dar o să fie bine, domnul doctor care mă va opera a mai făcut-o în urmă cu câţiva ani. E mai grav în ideea că s-a agravat situaţia în urma primei operaţii. Am rămas cu o sensibilitate, în urma efortului depus am păţit asta. Nu am dureri, este un ligament care s-a rupt, dar nu pot îndrepta piciorul. O să fac recuperare şi uşor, uşor mă voi deplasa. Trebuie să fac mişcare imediat. Nu trebuie să stau acasă, în pat, într-o lună voi funcţiona normal. Ne vedem la concerte oricum ar fi. O să rămân pozitivă, pentru că aşa că sunt eu.”, a mai spus ea.

sursa: wowbiz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*