Povestea lui a impresionat o ţară întreagă! Cum mai arată băiatul „adoptat” de GIGI BECALI!

Povestea lui a impresionat o ţară întreagă! Cum mai arată băiatul

Puştiul “înfiat” de patronul Stelei a avut o copilărie foarte dificilă. Marian a rămas orfan de mic, asta după ce mama sa l-a abandonat, iar tatăl s-a sinucis.

Crescut de bunici într-un bordei de chirpici care stătea să cadă, copilulului i-a surâs norocul după ce Gigi Becali a aflat de el şi viaţa i s-a schimbat. Afaceristul i-a cumpărat o casă, calculator, haine şi i-a angajat o bonă care să-l îngrijească. Tânărul, care în 2012 a primit din partea lui Becali o casă şi o sumă importantă de bani, 17.000 de euro, doreşte să devină frizer. Puştiul urmează cursurile unei şcoli profesionale din Buzău. Marian Ursea declara că ”Am ajuns la liceu cu ajutorul dânsului şi o să am o meserie. A fost tot timpul lângă mine, mă gândesc mereu la el, îi mulţumesc din suflet pentru ajutor”.

Latifundiarul din Pipera este recunoscu pentru faptele bune pe care le face pentru cei nevoiaşi, însă, povestea lui Marian a emoţionat o ţară întreagă, mai ales pentru că a rămas şi orfan, după ce bunica lui a decedat, ea fiind ultima lui rudă. Însă, datorită lui Becali, o are aproape pe cea care i-a devenit „mamă de împrumut”, care veghează asupra băiatului şi acum.

sursa: cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*