Prima reacţie a lui LIVIU VÂRCIU, după ce au apărut imaginile care confirmă despărţirea dintre ADELINA PESTRIŢU şi SPEAK! „Îmi pare rău…”

Prima reacţie a lui LIVIU VÂRCIU, după ce au apărut imaginile care confirmă despărţirea dintre ADELINA PESTRIŢU şi SPEAK!

După ce CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a publicat în premieră imaginile care confirmă despărţirea dintre Adelina Pestriţu şi Speak, toată lumea a fost luată prin surprindere, mai ales că cei doi deja vorbeau despre apariţia unui copil în viaţa lor.

Cu toate că Adelina avea la activ o căsnicie eşuată, iar Ştefan s-a despărţit de iubita anterioară după ce a cunoscut-o pe brunetă, cei doi păreau să fie perfecţi împreună. Fanii i-au adorat instantaneu, sorbind fiecare cuvinţel al îndrăgostiţilor, fie că era unul rostit într-un interviu sau scris pe conturile lor de Facebook şi Instagram. Timpul a trecut, a sosit aniversarea de doi ani de relaţie, îşi făceau chiar planuri legate de apariţia unui copil, însă relaţia dintre Adelina şi Speak s-a rupt misterios şi iremediabil, lucru dovedit şi de imaginile CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Adelina a mai fost în trecut căsătorită cu Liviu Vârciu, cel care nu pare să-şi regăsească liniştea pe plan sentimental după despărţirea de brunetă. Contactat fiind de CANCAN.ro, Liviu nu a dorit să discute despre alegerile din viaţa fostei sale soţii, rezumându-se la un comentariu scurt: „nu, îmi pare rău, nu am nimic de comentat!”, a spus acesta.

SURSA: CANCAN.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*