Primele declaratii ale lui Alex Moraru, fostul concurent de la Exatlon, dupa ce s-a intors acasa

Alex Moraru s-a intors acasa, dupa eliminarea de la Exatlon! Concurentul din echipa Razboinicilor a fost asteptat la aeroport de iubita, copil, fratele lui, dar si baietii pe care-i antreneaza!

Alex a petrecut aproximativ o luna la Exatlon, in Republica Dominicana. Ana-Maria, iubita lui, a venit sa-l astepte la aeroport impreuna cu copilul lor in varsta de numai un an, Dominic.

„Toata lumea este langa el, numai eu nu, dar sunt convins ca a avut o zi extraordinara deoarece suntem o familie mare. Visam tot felul de tampenii pe care nu le mananc in zilele normale. Cu siguranta voi urmari competitia si imi voi sustine echipa”, a declarat Alex.

sursa wowbiz.ro

Alex Moraru, surpriza uriasa in momentul in care va ajunge acasa de la Exatlon! Ce s-a intamplat in lipsa lui cu baietelul sau de un an

Alex Moraru a fost eliminat de la Exatlon, in editia din 7 martie, si este asteptat sa se intoarca acasa. Aici insa va avea parte de o surpriza uriasa!

Alex Moraru a fost eliminat de la Exatlon si se va intoarce acasa, unde il asteapta iubita sa si Dominic, baietelul lor. Micutul a implinit un an, pe 21 februarie, asa ca Alex a lipsit de la prima sa aniversare.

In ultima luna, baietelul de un an a invatat sa mearga singur. Aceasta va fi surpriza pe care o va avea Alex chiar de la aeroport.

Alex Moraru, supriza cand va ajunge acasa de la Exatlon! Cine il va intampina la aeroport
“Dominic o sa se duca la tati pe piciorusele lui, pentru ca de cand Alex a plecat, a inceput sa mearga. Alex o sa fie surprins de cate lucruri a invatat intr-o luna. O sa-l asteptam in numar cat mai mare la aeroport, iar acasa o sa-l asteptam cu foarte multa mancare si numai ganduri bune, inconjurat de familie, elevi si de prieteni. Vom relua si petrecerea de un anisor a lui Dominic”, ne-a spus Ana Maria, iubita lui Alex Moraru.

Iata cum si-au sustinut antrenorul, elevii lui Alex Moraru de la Exatlon.

sursa wowbiz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*