rochieeeee

Primele imagini cu ANDRA şi MĂRUŢĂ de la nunta lui WHAT’S UP! Cum s-au îmbrăcat cei doi naşi

What’s Up şi iubita sa, Simina, sărbătoresc astăzi cel mai important moment din viaţa lor, cei doi îşi unesc destinele civil şi religios. Cei doi miri i-au ales ca naşi pe Andra şi Cătălin Măruţă.

UPDATE 17.40. A început petrecerea, iar mireasa este în centrul atenţiei şi datorită rochiei, aceasta fiind creaţia designerului Cristina Săvulescu.

Mireasa a fost în centrul atenţiei şi datorită rochiei care a fost creată de Cristina Săvulescu
Mireasa a fost în centrul atenţiei şi datorită rochiei care a fost creată de Cristina Săvulescu

What’s Up, e numele său adevărat Marius Ivancea, se căsătoreşte pe 28 august cu aleasa inimii sale, Simina, după o relaţie de peste cinci ani. Până acum, nunta a fost anunţată de două ori şi tot de atâtea ori amânată din cauza concertelor artistului.

Evenimentul are loc acolo unde le place vedetelor mai tare, la Palatul Mogoşoaia, iar naşi va fi cuplul Andra şi Cătălin Măruţă, dar le vor fi alături şi foarte multe vedete, prieteni şi cunoştinţe de-ai cuplului. Au stabilit şi meniul, va fi unul sofisticat, destul de costisitor, preţul unui meniu ajungând la aproximativ 100 de euro.

Cei doi naşi sunt o aparţie, ca de fiecare dată. Andra este îmbrăcată cu o rochie ELIE SAAB neagră, lungă, accesorizată cu o curea aurie şi un plic de aceeaşi culoare. Vedeta arată foarte bine la braţul soţului său, Cătălin Măruţă, care poartă un costum de la MONOCULT, amândoi fiind extrem de eleganţi.

Bineînţeles, nu putea lipsi din cadru, băieţelul lor, David, care arată ca un adevărat fashionist. Cei trei demonstrează încă o dată că suunt o familie unită şi sunt foarte fericiţi împreună. În momentul în care a văzut cum a fost amenajat locul în care are loc nunta, Andra i-a spus lui Cătălin Măruţă că îi place la nebunieşi că finii lor au făcut treabă bună.

sursa: cancan.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*