S-a întâlnit la notar cu… fostul soţ. Primele imagini cu ANAMARIA după ce a ajuns de urgenţă la spital!

În după-amiaza de joi, Anamaria Prodan ajungea de urgenţă la spital, acuzând dureri infernale de cap, iar medicii i-au pust diagnosticul de anevrism cerebral, după o serie de investigaţii.

Anamaria Prodan a îngrijorat pe toată lumea după ce s-a aflat că a ajuns pe patul de spital, soţia lui Laurenţiu Reghecampf acuzând mari dureri în zona capului. După ce i-au pus diagnosticul, în urma unor analize amănunţite, doctorii i-au prescris şi-un tratament, iar vedeta a şi părăsit spitalul.

Anamaria Prodan s-a întâlnit cu fostul ei soţ la notar
Anamaria Prodan s-a întâlnit cu fostul ei soţ la notar

Alături au fost şi cele două fiice ale sale, Rebecca şi Sarah, iar din câte se pare întâlnirea a fost una cât se poate de amicală. Pentru că au plecat de mai multe ori din ţară, având ca destinaţie Statele Unite ale Americii, fiicele Anamariei ar fi avut nevoie de un document special, o procură semnată de ambii părinţi. De aici a rezultat şi întâlnirea cu Tibi Dumitrescu, căruia cel mai probabil impresara i-a solicitat prezenţa pentru a pune la punct plecarea celor două.

Alături de Tibi Dumitrescu au venit Sarah şi Rebecca, fiicele celor doi, pentru întâlnirea la notar
Alături de Tibi Dumitrescu au venit Sarah şi Rebecca, fiicele celor doi, pentru întâlnirea la notar

Mai mult decât atât, între cei doi nu a existat nicio clipă vreun moment de tensiune, asta pentru că soţia lui Reghe a povestit în nenumărate rânduri că a rămas în relaţii bune cu fostul soţ, cel despre care a povestit că este cel mai bun prieten al său. Mai mult, Reghe a ştiut de această întâlnire şi nu a avut nimic împotrivă.

sursa: cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*