Se roagă să nască mai repede! Adevărul despre sarcina Biancăi Drăgușanu! Declarații în EXCLUSIVITATE

Bianca Drăgușanu se pregătește de cel mai frumos moment al vieții: nașterea unei fetițe care să îi completeze perfect viața. Dar, până atunci, la fel ca și orice graviduță care mai are doar câteva săptămâni până la naștere, vedeta începe să resimtă greutățile maternității.

Bianca Drăguşanu a început numărătoarea inversă până la momentul în care fetiţa ei va veni pe lume, ea așteptând să nască peste maximum patru săptămâni. Cu toate acestea, recunoaște vedeta, în această perioadă îi este foarte greu, mai ales că, deși nu se vede, ea mascându-și cu eleganță burtica, se simte… grea. ”E greu pentru mine, mai ales acum. Număr zilele… Care trec parcă din ce în ce mai greu. Mi-e cald, sunt grea… Nu domr aproape deloc”, ne-a spus Bianca Drăgușanu în exclusivitate.


Mai mult decât atât, în aceste momente, ne-a mai dezvăluit Bianca, tot ce își dorește este să se vadă mămică cu ”acte în regulă”, fetița pe care o așteaptă urmând să fie răsfățată încă din primul moment al venirii ei pe lume. ”Chiar dacă acum mi-e greu, recunosc, abia aștept să o văd și să o strâng la piept”, ne-a spus Bianca.

Bianca şi Victor, exemple pentru toţi părinţii
Emoţiile sunt din ce în ce mai mari pentru Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. Cele două vedete se pregătesc intens să devină părinţi. Cuplul vrea să se asigure că micuţa care va veni pe lume nu va duce lipsă de nimic. În urmă cu o lună şi jumătate, Bianca şi Victor au mers la cumpărături, special pentru viitoarea lor fiică. Bianca şi Victor au cumpărat are cărucior, pătuţ, dar şi câteva accesorii. În plus, chipeşul bărbat a probat o vestă specială pentru ţinut bebeluşii.
“Vreau să îi ofer ceea ce nu nu am avut eu, când eram copil. Pătuţul Sophiei va avea cristale Swarovski şi va fi personalizat cu numele ei”, a dezvăluit Bianca la emisiunea „Un show păcătos”.

SURSA:  http://spynews.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*