Şi-au spus „Adio!“, dar nimeni nu a ştiut ASTA! Iată ce a câştigat SPEAK de pe urma despărţirii de ADELINA

Şi-au spus „Adio!“, dar nimeni nu a ştiut ASTA! Iată ce a câştigat SPEAK de pe urma despărţirii de ADELINA

În ultima perioadă au existat zvonuri că Adelina Pestriţu şi Speak nu mai formează un cuplu, iar cei doi par într-adevăr să fi pus capăt relaţiei, după ce fosta prezentatoare TV chiar şi-a luat bagajele de la artist.

Mai mult decât atât, ruptura dintre Adelina Pestriţu şi Speak pare să se fi produs după ce aceasta a fost plecată o perioadă din Capitală c-un proiect care a dus-o până în Maldive. Chiar dacă oficial nu au recunoscut că nu mai formează un cuplu, în special gesturile Adelinei au fost cele care au trădat evenimentul mai puţin plăcut (Vezi AICI mai multe detalii).

Însă, despărţirea dintre cei doi nu a fost în totalitate una atât de „neagră“ pe cât s-ar crede, asta deoarece cel care pare să fi avut de câştigat de pe urma relaţiei cu fosta vedetă TV pare să fi fost chiar Speak. Fiindcă este în continuare extrem de mediatizată, Adelina i-a adus artistului doar beneficii, pentru că i-a dublat acestuia chiar şi numărul de fani de pe reţelele sociale. De asemenea, Speak a lansat chiar în acestă zi de marţi piesa „Noapte pe oraş“, care se pare că va fi un hit dacă ne raportăm la faptul că nici ultimul single al acestuia, „Din întâmplare“ nu a fost chiar ignorat în ultima perioadă de către fani. Asta deoarece piesa a strâns mai multe vizualizări ca niciodată pe canalele muzicale, de când s-a vehiculat că Speak şiAdelina nu mai formează un cuplu.

Tototdată, cântăreţul ar fi început din nou să urce pe scenă, având mai multe proiecte, de când a reieşit că nu se mai iubeşte cu fosta prezentatoare TV.

SURSA  CANCAN.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*