„SPEAK a fost doar propulsat de relaţia cu frumoasa ADELINA!” Vezi cine a făcut această declaraţie!

Deşi au negat că s-ar fi despărţit, ultimele imagini cu Adelina în timp ce îşi mută lucrurile din locuinţa în care a locuit împreună cu Speak, confirmă ceea ce era până acum doar un zvon.

Imediat au început să apară şi reacţiile publice, alături de cele ale fanilor cărora nu le vine să creadă că Speak şi Adelina şi-au spus „Adio!”, tocmai atunci când vorbeau despre apariţia unui copil, după mai bine de doi ani de relaţie. Unul dintre cei care nu s-a temut să-şi spună opinia despre tot ceea ce s-a întâmplat între cântăreţ şi fosta prezentatoare TV este şi jurnalistul Florin Condurăţeanu, cel care este veşnicul invitat ce face turul televiziunilor de ani buni.

„Ea este frumoasă, spectaculos de frumoasă, iar el… şi el este un băiat frumos. Cred că cel mai deranjat de despărţire este cântăreţul Speak, să fim serioşi. El nu rupea gura târgului, îl mai promova Smiley din când în când. Speak a fost doar propulsat de relaţia cu frumoasa Adelina! Probabil că în cazul lor a fost totuşi vorba doar de o ciocnire între personalităţile lor, nu a ieşit nimic la iveală despre călcatul strâmb în cuplul lor. Cred însă că Adelina a făcut o eroare gravă dacă ea chiar a renunţat la televiziune de dragul lui, pentru a fi mai des aproape de el”, a afirmat acesta.

SURSA: CANCAN.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*