ŞTEFAN BĂNICĂ Jr, impresionat de o fetiţă bolnavă care îi cere ajutorul! Citeşte cuvintele emoţionante pe care i le-a adresat artistului şi dacă poţi, AJUTĂ! ‘’Casa mea este clinica…’’

Ştefan Bănică Jr a rămas fără cuvinte la o scrisoare pe care a primit-o de la o fetiţă bolnavă. Fetiţa de numai 13 ani suferă de o boală cruntă şi anume de leucemie. Ana Maria, căci aşa se numeşte, a avut curajul să îi scrie artistului care sunt sentimentele ei, dar mai ales că vrea să se facă bine şi să meargă acasă.

Ştefan a postat scrisoarea primită pe Facebook, de asemeni şi contul bancar, unde cei doritori o pot ajuta pe micuţa Ana.

ŞTEFAN BĂNICĂ Jr, impresionat de o fetiţă bolnavă care îi cere ajutorul! Citeşte cuvintele emoţionante pe care i le-a adresat artistului şi dacă poţi, AJUTĂ! ‘’Casa mea este clinica…’’

‘’Scrisoare deschisă de la un copil bolnav de leucemie:

“Pe mine mă cheamă ANA-MARIA ARSENEA, am 13 ani, sunt singurul copil al părinţilor mei, îţi scriu prima dată pentru că am tot fost ocupată cu lecţiile. Locuiesc în satul Glodu din comuna CĂLINEŞTI judeţul ARGEŞ, ‘’de fapt am locuit,, pentu că acum casa mea este CLINICA DE PEDIATRIE « « INSTITUTUL CLINIC FUNDENI » » … “Langă mine sunt şi mama şi tata. Mă privesc cu dragoste, mă răsfaţă, parcă mai mult ca de obicei, dar şi ei vorbesc despre ceva ce nu înţeleg – spun că sunt grav bolnavă. LEUCEMIE ACUTĂ LIMFOBLASTICĂ – acesta este diagnosticul meu. Eu nu ştiu despre ce e vorba. Ştiu doar că îi iubesc pe părinţii, pe bunicii şi prietenii mei. Iubesc păpuşile, jucăriile şi copiii. Mie nu îmi place aici. Eu vreau să desenez, să spun poezii, să cânt, să mă joc, să mă plimb, vreau să descopăr lumea, iubesc viaţa. Vreau să mă întorc acasă, în lumea pe care o cunosc şi unde mă simt cel mai bine.”

Dacă doriţi să o ajutaţi pe Ana, puteţi depune bani în conturile deschise pe numele tatălui, Arsene Dumitru.
TEL 0787808829
CONT BANCAR ARSENE DUMITRU :
RON : RO06BRDE30SV71328690300
EUR : RO32BRDE30SV71329140300
’’, a scris artistul pe pagina lui de Facebook.

sursa: cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*