Chirila, proaspat intors din Belgia de la control si-a scos bebelusul si iubita la restaurant. Acesta a ales GARGANTUA un restaurant aflat in parcul Gradina Icoanei. Chirila incaltat in bocanci de armata avea o fata cam plouata acesta mai mult ascultand din cauza faptului ca probabil este in pauza de voce din cauza problemelor medicale care l-au facut sa -si anuleze concertele.Tudor a aratat ca este facut pentru a fi tata acesta tinand tot timpul carutul cu bebelusul langa el si chiar la impins tot timpul. La incarcarea caruciorului in masina a avut ceva mici probleme  pe care le-a  rezolvat la sfaturile iubitei. Inainte de a-si lasa iubita  in strada luptandu-se cu landoul si bebelusul acestia au trecut pe la o cofetarie Tip Top din zona Iancului..

cezar.preda-Aprilie-15.04.2015-Tudor Chirila
Chirila, proaspat intors din Belgia de la control si-a scos bebelusul si iubita la restaurant. Acesta a ales GARGANTUA un restaurant aflat in parcul Gradina Icoanei. Chirila incaltat in bocanci de armata avea o fata cam plouata acesta mai mult ascultand din cauza faptului ca probabil este in pauza de voce din cauza problemelor medicale care l-au facut sa -si anuleze concertele.Tudor a aratat ca este facut pentru a fi tata acesta tinand tot timpul carutul cu bebelusul langa el si chiar la impins tot timpul. La incarcarea caruciorului in masina a avut ceva mici probleme pe care le-a rezolvat la sfaturile iubitei. Inainte de a-si lasa iubita in strada luptandu-se cu landoul si bebelusul acestia au trecut pe la o cofetarie Tip Top din zona Iancului.. cezar.preda-Aprilie-15.04.2015-Tudor Chirila

TUDOR CHIRILĂ a ţinut totul în mare secret, dar acum s-a aflat! Cântăreţul a devenit din nou tătic!

TUDOR CHIRILĂ a ţinut totul în mare secret, dar acum s-a aflat! Cântăreţul a devenit din nou tătic!

Atunci când ai un părinte celebru, este dificil să creşti “în umbra” acestuia, cu atât mai mult când ai doi părinţi faimoşi! Cel puţin acesta a fost cazul lui Tudor Chirilă. Tatăl său, Ioan Chirilă, a fost cel mai cunoscut jurnalist sportiv, dar şi scriitor şi traducător, iar mama sa, Iarina Demian, face parte din lumea artei, fiind actriţă, regizoare şi producătoare de teatru şi film.

Deşi nu i-a fost deloc uşor să se dezvolte într-o astfel de familie, mai ales cu toată presiunea publică pusă pe umerii săi, Tudor Chirilă şi-a urmat propriul drum. Deşi face teatru, film şi scrie, preluând din talentul părinţilor, Tudor a cunoscut cu adevărat faima prin muzică, atunci când s-a lansat cu trupa Vama Veche. Admiratoarele au fredonat ani în şir melodiile acestora, iar Tudor părea mereu să fie unul dintre “veşnicii burlaci” din showbiz. Nu-i plângem însă de milă, cântăreţul a tot avut relaţii cu femei frumoase, dintre care cea mai mediatizată a fost cea cu Andreea Raicu.

Cu toate acestea, pe măsură ce a trecut timpul şi s-a apropiat de pragul de 40 de ani (da, ştim, e greu de crezut!), Tudor Chirilă a început să-şi dorească o familie adevărată şi chiar şi un copil. Ambele vise au devenit realitate după ce a cunoscut-o pe iubita lui, Iulia Mâzgan, cu care are o relaţie încă din 2012. Aceasta i-a dăruit un fiu şi, în urmă cu câteva săptămâni, l-a făcut tătic pentru a doua oară pe Chirilă, dăruindu-i un al doilea fiu.

Cei doi au ţinut totul secret, singurii care au ştiut fiind cei din familie şi prietenii apropiaţi, susţin cei de la wowbiz.ro. Acest lucru nu ne miră, însă, Chirilă fiind recunoscut pentru discreţia excesivă atunci când vine vorba despre viaţa lui de familie.

(Georgiana Laciu) sursa wowbiz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*