Ultima oră: S-a trezit din comă după 2 luni! Băieţelul fotbalistului Cosmin Paşcovici i-a uimit pe medici

 Ultima oră: S-a trezit din comă după 2 luni! Băieţelul fotbalistului Cosmin Paşcovici i-a uimit pe medici

Viaţa fostului fotbalist Cosmin Paşcovici s-a schimbat radical în ultimii ani, după ce fiul său a fost diagnosticat cu cancer la creier. Dinamovistul şi-a cheltuit toate economiile pentru a-şi salva băiatul, ba chiar a ajuns să lucreze ca tractorist în Franţa, pentru a face rost de bani. În urmă cu două luni, Denis a intrat în comă, iar medicii nu îi mai dădeau nicio şansă. Zilele trecute, însă, minunea s-a produs, iar CANCAN.ro are toate detaliile.

A fost considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti de la Dinamo, însă, la un moment dat, s-a retras din fotbal fără un motiv anume. Mai apoi a fost făcută publică drama prin care trecea Paşcovici. Fiul acestuia a fost diagnosticat cu cancer la creier pe când avea numai doi ani.

Au trecut nouă ani de atunci, iar Denis a trecut prin chinuri îngrozitoare. A suferit nenumărate operaţii pe creier şi zeci de cure de citostatice, chiar i-au chinuit corpul. În 2010, băieţelul, acum în vârstă de 11 ani, reuşise să învingă boala. După atâta chin, familia putea răsufla uşurară. Minunea nu a durat, însă, prea mult, iar boala anul trecut într-o formă mult mai agresivă. Disperat să îşi salveze copilul, Paşcovici şi-a cheltuit toate economiile pe clinici din Franţa, pe tratamente costisitoare şi operaţii. Banii, însă, nu au mai fost de ajung, iar fostul dinamovist a trebuit să ia măsuri drastice pentru a-şi putea salva familia.

Şi-a revenit din starea vegetativă!

Astfel, el şi-a făcut bagajele şi a plecat în Franţa, acolo unde s-a angajat ca tractorist. Este o muncă grea, dificilă, îi este greu de familie şi de casă, însă se simte împăcat când se gândeşte că banii pe care îi trimite în ţară ajută la salvarea băiatului său. Pentru Cosmin Paşcovici, ultimii ani au fost o lupă continuă. A uitat cum este să fii liniştit, să te bucuri de familie, fie de o sărbătoare. În urmă cu două luni, fiul său a luat doi bacterii intraspitaliceşti, care i-au fost micuţului aproape fatale, având în vedere că are organismul extrem de slăbit. Denis a intrat în comă, iar după zece zile în stare vegetativă. Medicii nu i-au mai dat aproape nicio şansă de supravieţuire şi a transmis familiei că inevitabilul se va produce şi că trebuie să se pregătească de înmormântare.

Ei bine, zilele trecute, atunci când nimeni nici nu mai îndrăznea să mai viseze, băiatul s-a trezit din starea în care se afla. A deschis ochii şi a zâmbit. Medicii sunt şi ei uimiţi şi nu au o explicaţie medicală pentru revenirea băiatului. Spun că pur şi simplu este un miracol. De câteva zile, Denis este din nou acasă, în sânul familiei. Tatăl lui a venit special din Franţa ca să îl vadă. Deşi băiatul va trebui să lupte în continuare, cu puţinele puteri care i-au mai rămas, în familia Paşcovici este linişte şi veselie de câteva zile. Au câştigat o bătălie, nu şi războiul, însă au primit o nouă speranţă. De o minune aveau nevoie pentru a crede şi a lupta din nou. Şi au primit-o.

Cei care doresc să îl ajute pe Denis o pot face donând în contul RO36BRDE020SV25174700200, pe numele Paşcovici Cosmin. Orice sumă, oricât de mică, îi poate da băiatului o nouă şansă la viaţă.

sursa: cancan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*