Zodii de femei care isi gasesc marea iubire in 2018

Femeile visează la parteneri chipeşi, bine făcuţi, cu care să se mândrească atunci când ies la braţul lor. Vor bărbaţi frumoşi că din revista, întrucât pun mare accent pe aspectul fizic al celor de care se înconjoară.

Leu

Bărbatul cu care iese în lume femeia din zodia Leu trebuie să fie precum e ea: mândru, bine făcut, să arate perfect din cap până-n picioare. E atrasă de bărbaţii a căror privire emană inteligenţă, căci nu va suport alături de ea un bărbat care nu e capabil să poarte o conversaţie, care să o facă de ras atunci când sunt în mijlocul cunoscuţilor. Trebuie să fie şi serios, dar şi vesel în acelaşi timp. Doar cel care ştie să radă e considerat frumos în ochii ei.

Taur

Femeia Taur este destul de orgolioasă şi consideră că partenerul sau o reprezintă în totalitate, este a două ei imagine. Tocmai din acest motiv nu „încurcă” decât cu cei care arată perfect, care au un trup bine sculptat, bine întreţinut. Nu vrea genul de papusel, ci alege mai degrabă bărbaţii care au trăsături masculine bine definite, cu tenul uşor creol şi părul negru, care nu au o frumuseţe prea comună.

Capricorn

Bărbatul care vrea să ajungă la inima unei femei din Capricorn trebuie să fie sportiv, bine lucrat la sala, cu braţe puternice, bărbatul care să o facă să se simtă femeie pe ea, cea care în orice altă situaţie îi place să domine. De regulă, după bărbaţii care se află în preaja acestei native tânjesc toate femeile. Are şanse mari să se cupleze cu bărbaţi celebri şi frumoşi, pentru că are mereu grijă de felul în care se afişează în societate.

sursa: huff.ro

4 zodii care nu cred în căsătorie

tunci când vine vorba de dragoste, fiecare persoană are propriul stil de a iubi. Dacă unele persoane pun accentul pe căsătorie și nu doresc relații în afara acestor legături, altele sunt de părere că iubirea dintre două persoane nu este condiționată de acte sau de o nuntă.

Acest lucru este valabil și în cazul semnelor zodiacale. Dacă unele zodii pun căsătoria pe primul loc și consideră acest proces cel mai important din viața lor, altele cred că această etapă a vieții este opțională.

Pentru cele 4 zodii care nu cred în căsătorie, este mult mai important succesul profesional, iubirea care trece dincolo de lucrurile materiale, dar și prietenia pură, care durează toată viața. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

Rac

Racii sunt familiști convinși. Pentru ei, cea mai importantă parte a vieții este familia. Din acest motiv, căsătoria este mult mai puțin importantă decât familia. Fericirea celor dragi, iubirea care îi leagă și armonia care există în casă sunt cele mai mari realizări ale vieții lor, care nu sunt condiționate de o slujbă religioasă sau de niște acte.

Fecioară

Realistă și întotdeauna cu picioarele pe pământ, Fecioara este una dintre puținele femei din zodiac care nu cred în actul căsătoriei. Cu atât de multe căsnicii eșuate în jur, nici nu este de mirare că această femeie poate să fie într-o relație pe viață și fără a semna o hârtie. Profundă și spirituală, Fecioara știe că iubirea adevărată nu este condiționată de nimic și că, atunci când doi oameni se iubesc cu adevărat, pot să rămână împreună toată viața și să fie liberi în același timp.

femeie cu rochie rosie si buchet de flori in mana

Scorpion

Dacă ai vreo femeie Scorpion în viața ta, atunci cu siguranță știi că la capitolul relații nu stă niciodată prost. Pentru că este o femeie plină de farmec și senzuală, aceasta reușește mereu să vrăjească bărbații și să îi țină aproape. Tocmai din acest motiv, această femeie nu se va așeza niciodată la casa ei. Având atât de multă experiență în relații, aceasta știe că niciodată nu va putea fi fidelă unei singure persoane și că cel drag se va plictisi mai devreme sau mai târziu. Căsătoria este un lucru nesemnificativ pentru această femeie.

Capricorn

Femeia Capricorn nu crede în căsătorie, ci în multă muncă și succes. Timpul petrecut cu o persoană nu va putea înlocui succesul pe care îl poate obține prin multă muncă. Din acest motiv, relațiile pe care le are sunt, de cele mai multe ori, superficiale și din interes. Această femeie se poate stabili la casa ei doar dacă persoana iubită are o situație financiară bună și dacă vede în aceasta un partener de afaceri de încredere, alături de care să poată ajunge pe culmile succesului.

sursa: divahair.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*